Kategori

søndag 3. oktober 2010

...Vi har ei tulle med øyne blå


Tiden bare flyr av sted. Tenk at nå er lille jenta mi 7 måneder allerede. Nå har hun fått to tenner nede og krabber. Plutselig var det ei lita frøken som hadde tatt seg en runde rundt sofabordet i hastig tempo. Nå blir det nok å holde fingrene i. Ett sekund med ryggen til og hun er enten i aviskorga eller på vei inn i peisen :-)
Kan nesten ikke huske at hun var nyfødt. Da er det så fint å ha tatt masse bilder. Holder på med scrappbooking, så den blir fin å se tilbake på. De har så mye fint på Panduro til scrapping. Butikken ligger i Fjordgata for de som holder til i Trondheim. Nettbutikk har de også da.
www.panduro.no

Var til fotograf med henne forrige uke. Bli så spennende å se hvordan resultatet ble. Kan jo ikke bli noe annet enn perfekt med ei sånn nydelig lita prinsesse foran linsen :-)

Ingenting overgår det å bli mamma!! <3





Har tatt noen bilder selv også. Bildene ble faktisk ganske fine også. Kan bare velge å vrake i bilder som vi kan forstørre opp. Blir fint å få ett stort bilde opp på veggen av go`jenta vår.

Bare 4 mnd igjen til jeg begynner å jobbe igjen nå. Gruer meg litt til å starte jobbhverdagen igjen. Håper på at det blir greit når man først har kommet igang. Men de siste mnd skal nytes sammen med prinsessa mi :-)


~Margi~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar